Mi a Silens Photo & Style?

A SILENS Photo & Style nem csupán egy fotóstúdió, hanem egy életérzéssel átitatott alkotóműhely! Ezt a helyet mindenki a magáénak érezheti! Az otthonos berendezés és a kellemes környezet biztosítja a gördülékeny, könnyed munkavégzést!

A klasszikus hátterek mellett megtalálható a horizont és az épített dupla holker (végtelenített háttér) is. Mágneses falunk további lehetőségeket rejtenek magukban, például beton vagy fa hatású háttérré alakítható ez a felület.

A napfényműterem reggeltől estig várja a természetes fény kedvelőit. Nálunk semmi nem áll a napsugarak útjába! Az alakítható enteriőr izgalmas lehet azoknak, akik unják már a fix háttereket és helyszíneket.

Függőleges fotózási lehetőség kínálkozik azok számára, akik szeretik a különleges perspektívákat! Ez a holker felett egy biztonságos folyosóról való fotózást jelent.

Számos kiszolgálóhelyiség biztosítja a sminkesek, fodrászok és stylistok zavartalan munkáját. A teakonyha és a relax szoba a fáradt stábtagok, hozzátartozók kényelmét szolgálja.

A terasz további kényelmi és fotózási helyszíneket biztosít! Stúdiónkban az aktív fotózási terület 300 nm!

A műteremben rendelkezésre áll ipari áram, így a nagyteljesítményű lámpák használata is lehetséges.

A stúdió légkondicionált, télen-nyáron bizosított a kellemes, 24 fokos környezet.

FÜGGŐLEGES

FOTÓZÁSI LEHETŐSÉG

KIS ERDŐ

ÚJ FOTÓZÁSI HELYSZÍNEK

PARKOLÁS

KORLÁTLAN ÉS INGYENES